Mirzadeh Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 10-12 august 2007, MAXIMUM ROCK FESTIVAL (ed. a VI-a),Cluj-Napoca. Poate intereseaza pe cineva un drum dinspre Bucuresti la acest eveniment, pe doua roti... Printre altii, presteaza: Overkill (Thrash Metal, USA); Cynic (Technical Progressive Death/Fusion, USA); U.D.O. (Heavy Metal, Germania); To/Die/For (Gothic Metal, Finlanda); Orphaned Land (Middle-Eastern Folk Metal, Israel); Urkraft (Melodic Death Metal, Danemarca), s.a. Pentru mai multe detalii despre eveniment, http://www.promusicprod.ro/mrfest/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBKing Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 O sa merg eu, din Deva catre Cluj, la acelasi eveniment. Daca cineva este curios...o sa plec pe la ora prinzului. Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirzadeh Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) O sa merg eu, din Deva catre Cluj, la acelasi eveniment. Daca cineva este curios...o sa plec pe la ora prinzului. Numa bine mda...si io cu masina, in ritmul asta... ))...sau ne vedem la sibiu...)) nu mai sunt roakeri pe 2 roti... Editat Iulie 31, 2007 de Mirzadeh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMPALA Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Sal! Imi doresc foarte mult sa ajung si eu la ORPHANED LAND (urca pe scena in prima zi a festivalului). Daca aveti un loc liber, m-as bucura Mercic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirzadeh Postat August 2, 2007 Autor Share Postat August 2, 2007 Sal! Imi doresc foarte mult sa ajung si eu la ORPHANED LAND (urca pe scena in prima zi a festivalului). Daca aveti un loc liber, m-as bucura Mercic! tare...un bajet din deva si o olteanca...ai dreaq betivi metalistii, stau prin carciumi, nu pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Si eu vin dar plec sambata dimineata la prima ora din Bucuresti. Daca mai e cineva doritor poate plecam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate