Kumuya Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Salut, Stiti cumva vreo firma moto, service etc. care sa aduca si piese pentru modelele Japoneze? Mai specific pentru Kawasaki KLE 400 Sa nu uit ... si fara vreun adaos de 200% ca asa i-am gasit pe unii de piese de masini care aduc si pt moto la comanda dar au un adaos de-ti sare caciula . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 majoritatea pieselor sunt identice cu cele de la kle 500. daca nu, incearca la tomina. ei aduc motorete din japan si cred ca pot aduce si piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMINA Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Salut, Stiti cumva vreo firma moto, service etc. care sa aduca si piese pentru modelele Japoneze? Mai specific pentru Kawasaki KLE 400 Sa nu uit ... si fara vreun adaos de 200% ca asa i-am gasit pe unii de piese de masini care aduc si pt moto la comanda dar au un adaos de-ti sare caciula . Multumesc Cu respect salutam De ce piese ai nevoie???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Cu respect salutam De ce piese ai nevoie???? Am nevoie un lant de transmisie + patine, e un KLE400 din '94, nu ca ar conta prea mult anul. Si un pret ar fi binevenit. Multumesc --- Mesaj completat în 02 Aug 2007 15:51 -------------Ce de variante .... ce de oferte ...... --- Mesaj completat în 02 Aug 2007 20:31 -------------Nimic?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate