mishu_dark Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 daca aveti de vanzare sau daca stiti pe careva care are piesa asta , ca nu imi inchide saua asta din foto e blocata simi poate oricine sami ia bateria si ce mai am pe sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Am vazut destule motoare,trecute de anii tineretii,care nu mai au in dotare yala asta! Nici a mea n-are, nici macar pe cea de la ghidon ,de blocaj! Naspa, asta e !! Succes la cumparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 si nu-ti misca saua?? ca mie mie cam frica sa nu zbor cu tot cu sa la un hop mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 si eu duc lipsa de asa ceva... defapt o am... da nu am cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 si totusi o solutie in sustinerea seii adica alta iala sau cu un lacat ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate