mocanu pompi Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 salutare preconizez si am in plan a face cam 10000km si-a trece prin cit mai multe tari am vrut si anglia dar toti mau sfatuit a nu merge o fi babau aclo cine stie va rog frumos datimi sugesti pentru traseu accept orice si aleg sa am de unde alege voi fi solitar voi fii singur si sper ca va fi o excursie reusita voi pleca pe la jumatea lui septembrie sa fie mai racoare putin multumesc frumos pentru ajutor cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Daca te ajuta cu ceva,eu am plecat pe 12 mai :Ungaria,Austria,Germania,Franta,Spania si retur.(cam 8000 km)Oricum,drum bun si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 Daca te ajuta cu ceva,eu am plecat pe 12 mai :Ungaria,Austria,Germania,Franta,Spania si retur.(cam 8000 km)Oricum,drum bun si asfalt uscat salutare si multumesc frumos ca miai sarit in ajutor as vrea sa vad traseul in mare Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) http://www.ro.map24.com/ Editat August 10, 2007 de angel pila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate