sica_sibiu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Salut , am o problema , pe axul de la variator nu m-ai am filet . Axul , de unde vine ? pot sa-l schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarbutm Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) Salut , am o problema , pe axul de la variator nu m-ai am filet . Axul , de unde vine ? pot sa-l schimb ? ia o filiera si fa-i filet si nu mai tre sa il dai jos desfa variatoru din fatza si ai sa vezi de unde vine axu Editat August 9, 2007 de sarbutm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 ia o filiera si fa-i filet si nu mai tre sa il dai jos desfa variatoru din fatza si ai sa vezi de unde vine axu crezi ca va merge? Se vede dupa variator unde se gata axul , dar cum il scot de acolo . Si daca reusesc sa il scot , gasesc sa-l schimb ? Nush ce ma fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 crezi ca va merge? Se vede dupa variator unde se gata axul , dar cum il scot de acolo . Si daca reusesc sa il scot , gasesc sa-l schimb ? Nush ce ma fac Daca te referi la axul pe care sta variatorul, ala e de la ambielaj... Nu stiu insa daca se poate schimba doar axul sau cu tot ambielajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Daca te referi la axul pe care sta variatorul, ala e de la ambielaj... Nu stiu insa daca se poate schimba doar axul sau cu tot ambielajul intradevar axul ala e ambielaju si nu ai decat sa il schimbi cu totu da ce s`a dus filetu ala din capat pe care vine piulita? iti fac maine o poza ca sa iti dai seama ce si cum e cu ambielaju ala daca vrei. daca e de schimbat o sa te cam coste...aici un ambielaj costa 4 milioane si 1milion jumate montatu...io am reusit sa fac comanda in germania si l`am luat cu aproape 70e.da mi l`a adus cineva. sper sa nu fie chiar asa de grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 da, filetul ala unde pui piulita , ca sa strangi variatoru . e dus . . Merge sa-i fac alt filet , cu o filiera ? --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:33 -------------Nu mai zice nimeni nimic ?? --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:34 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate