sery92 Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 buna as dori sami cumpar vara asta un scooter , dar nu stiu ce model este mai bun pt un incepator m-am gandit la aprilia sr50 ce ziceti de model?? ca forma.culori... imi place am vazut un anunt pe bikeshop in oradea pretu ar fi de 900 euro scooteru este din 2004 si are 13.000 km este neinmatriculat -vama platita are acte . ce zieti pt un incepator este bun? dar dar bani se merita pe el sau sa ma gandesc la un alt model oricum il voi tine numai un an pana voi implini 16 ani sa fac A1 si cred ca-mi voi lua si atunci aprilia rs125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Pai grabeste-te ca se termina vara asta.Sr 50 e marfa dar ala cum ai gasit tu cred ca are cam multi km. Tot la 900 imi cazusera ochii pe asta.Inscris si 5000 km. /index.php?showtopic=120167 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sery92 Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 pai eu sunt din oradea el din arad ( am aici prieteni care imi aduce la pret low dar.. nush daca ma opreste politia sau nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Nu ziceam ca trebuie sa-l iei pe ala musai, ziceam ca la banii astia poti mai bine.Si Arad-Oradea nu e mare distanta.Iei o masina sau furgoneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sery92 Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 as avea cu ce sa ma duc acolo am rude dar... matusamea a avut un accident recent un pusti de 19 ani a intrat in lateral (erau la o intersetie) si-a rupt toate oasele din zona bazinului ( tre sa stea 2 luni in pat dar.. dar voi cauta si asa ceva in oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate