omvladon Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 vreau sa mi cumpar un rieju rs2 si vreau s stiu dak merita sa dau banii....am auzit k au motori minareli..adevarat?....si am mai auzit k la teste s a rupt cadru si s a spart chiuloasa....si vreau s stiu dak st bune...vreau sa l tin cam 3-4 ani....scuterul pe care vreau sa l cumpar are 7000 km facuti...an fabricatie 2004 si este impecabil...toba sprot filtru sport..fuge 90 km\h ...vreau niste sfaturi....multumesc.............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sery92 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 am un prieten care are exact la fel se comporta excelent numa o data o picat cu el nu o schimbat bine si s-o rupt lantu pe spate avea cam 50km/ora el o zburat in cap noroc ca avea casca si totusi motoru in afara de lant si niste zgarieturi mici nu a avut nimica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omvladon Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 din ce an e ...cati km are parcursi cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorik92 Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 dupa parerea mea nu sunt foarte reusite.....k performanta a motorului....si service...lasa de dorit....fata de aprilia mea mare diferenta...fiecare isi ia ce vrea..........asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate