florintaman Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Este mare diferenta... pozitiei de condus. costurilor de intretinere(V2 vs L4), performanta? Ma tot uit pe forum dar n-am vazut nici o comparatie intre ele... Daca cineva ma poate indruma catre un articol comparatie sau isi da cu parerea ii multumesc anticipat. Vreau sa-mi iau una din 2005, la bandit ma incanta in primul rand abs-ul dar si pozitia parca mai comoda chiar si in cazul pasagerului in schimb sv-ul arata mai bine si motorul ceva mai nervos am inteles citind numai lucruri bune despre el. Numai bine si astept opinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Este mare diferenta... pozitiei de condus. costurilor de intretinere(V2 vs L4), performanta? Ma tot uit pe forum dar n-am vazut nici o comparatie intre ele... Daca cineva ma poate indruma catre un articol comparatie sau isi da cu parerea ii multumesc anticipat. Vreau sa-mi iau una din 2005, la bandit ma incanta in primul rand abs-ul dar si pozitia parca mai comoda chiar si in cazul pasagerului in schimb sv-ul arata mai bine si motorul ceva mai nervos am inteles citind numai lucruri bune despre el. Numai bine si astept opinii poti face o prima comparatie dpdv al datelor tehnice pe www.bikez.com; eu am oarece dubii ca informatiile de acolo sunt 100% corecte, dar e un punct de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate