florintaman Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Este mare diferenta... pozitiei de condus. costurilor de intretinere(V2 vs L4), performanta? Ma tot uit pe forum dar n-am vazut nici o comparatie intre ele... Daca cineva ma poate indruma catre un articol comparatie sau isi da cu parerea ii multumesc anticipat. Vreau sa-mi iau una din 2005, la bandit ma incanta in primul rand abs-ul dar si pozitia parca mai comoda chiar si in cazul pasagerului in schimb sv-ul arata mai bine si motorul ceva mai nervos am inteles citind numai lucruri bune despre el. Numai bine si astept opinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 florintaman a spus: Este mare diferenta... pozitiei de condus. costurilor de intretinere(V2 vs L4), performanta? Ma tot uit pe forum dar n-am vazut nici o comparatie intre ele... Daca cineva ma poate indruma catre un articol comparatie sau isi da cu parerea ii multumesc anticipat. Vreau sa-mi iau una din 2005, la bandit ma incanta in primul rand abs-ul dar si pozitia parca mai comoda chiar si in cazul pasagerului in schimb sv-ul arata mai bine si motorul ceva mai nervos am inteles citind numai lucruri bune despre el. Numai bine si astept opinii poti face o prima comparatie dpdv al datelor tehnice pe www.bikez.com; eu am oarece dubii ca informatiile de acolo sunt 100% corecte, dar e un punct de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate