kiru650gs Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 va salut!vreau sa impartasesc poze din wisconsin,SUA UNDE AL FOST LA ADUNAREA BMW-STILOR DIN AMERICA .ADUNAREA SE TINE IN FIECARE AN IN DIFERITE ZONE ALE SUA.ANUL ACESTA AU FOST CCA 8300 DE CETATENI DIN TOATA AMERICA SI PRIN VECINI...MEXIC ,CANADA SI CATIVA DIN EUROPA SIAUSTRALIA,N.ZEELANDA ETC.PE SCURT 3 ZILE DE BERE ,CUNPARATURI PT MOTOR BINEINTELES,DISTRACTIE,CONCERTE SI PLIMBARI PRIN ZONA.ENJOY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sery92 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 tzuper cand am fost in amsterdam am fazut un bmv cred ca de 1000 si aja fain era vopsit stiti acea vopsea care isi scimba culoarea in functie de luminozitate?? ziua era rosu cu negru noaptea era portocaliu cu gri superrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate