Sari la conținut

Need Help Pt O Roata


foxdesert
 Share

Postări Recomandate

sal baieti,

 

am nevoie de cineva care sta prin Germania ca sa-mi trimita o roata pt VN-ul meu. pt cei care nu stiti mai acu cateva saptamania mi-a facut o proasta muci motorul lovindu-ma din spate la o trecere de pietoni.

 

acu caut piese si gasii pe ebay roata asta

 

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...I:IT&ih=014

 

problema consta in faptul ca cel care a pus-o la licitatie nu asigura transport decat in Germania. deci am nevoie de cineva care sa locuiasca in allemagnia la care sa trimit coletul dupa ce castig licitatia si care apoi sa mi-l remita mie prin DHL sau alt serviciu de curierat.

Multam fain!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

yep, black ai vazut bine.

roata e modificata, de 15'', permite cauciuc de 170 si nu necesita alte schimbari la bascula. m-am interesat si se pare ca e ok, nu afecteaza nici lantul nici bascula.

 

din ce am tradus eu reiese ca tipul si-a comandat mai demult o astfel de roata pt propriul lui VN. acu vinde moto si restul accesoriilor le-a bagat la licitatie separat. mai are si un hyper care-mi face cu ochiu.

 

deja l-am intrebat pe vanzator in legatura cu transportul si mi-a spus ca nu trimite decat in germania, de aici motivul pentru care am deschis acest topic. spor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hm, vorbii si cu AWD pe tema asta.

stii ca el tot a incercat ceva cu o janta de harley, dar nu prea a gasit solutie pt respitare. el spune ca o anvelopa de 170 intra fara probleme in bascula atat timp cat raman pe lant (aveam in plan si curea ca a lui). Shi da, profilul acestui tip de cauciuc e mai deosebit, chiar daca janta e mai mica decat cea originala spatele nu va cobori datorita cauciucului mai inalt

 

am inteles...prob a modificat-o pe 15"ca sa gasesca guma mai usor...am mari dubii ca intra 170 in bascula nemodificata....prob profilul gumei e mai deosebit....succes.

B.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...