BlacKHunTeR Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Vreau si eu sa stiu cum dau mai multa benzina.Ca scuteru meu e limitat din fluxu de benzina si nu se accelereaza la maxim cand vreau sa merg peste 50 nu mai primeste benzina.Pls help ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 asta de la carburato cred are acolo ca si cum ar fi un surubel... si il dai la dreapta cred... nu stiu exact... dar sa nu ii dai prea multa benzina ca poate iti uda bujia ! sper ca ti-am fost de ajutor PS: sa nu mai deschideti topicuri aiurea este topicul discutii intre noi sau service sau poze cu scuterele noastre am dat un ex! in care poti sa iti spui problema ca iti vor raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlacKHunTeR Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 k mesi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauapriliasr Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 dak vrei sa maresti consumu de benzina tre sa invartzi de jiglor din cate imi amintesc eu in dreapta, da vezi k tre sa i dai si aer , k altfel ti se ineaca dak i dai prea multa benzina si nu iti merge normal motoru.....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate