csocso Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Salutare . Nici cu piciorul in ghips,nu poate sta linistit:Sanci pregatirile si finalizare reusita Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Tare gagiul. Bravo dom'le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Ghips KTM ? De pe Louis ? Chit ca sunt destul de dupa motociclism cred ca nu m-as juca asa. As astepta sa fie totul cat de cat vindecat si dupa o sa ai o proteza speciala pt enduro nu? Dar cred ca stii mai bine decat mine, insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Se pare ca tare iti place sa te dai! Nici eu nu ma pot abtine usor. Schiopez de rade lumea de mine, dar cand ma urc pe motor nu ma mai doare nimic. Problemele apart seara cand ma pun in pat. Noroc ca si acolo am ceva care ma face sa nu ma mai doara nimic. Lasand gluma la o parte ai grija de tine! O recidiva poate fi mai nasoala decat inca o saptamana sau doua cu ghipsul! Iti doresc o intoarcere cat mai grabnica in teren! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Nici cu piciorul in ghips,nu poate sta linistit:Sanci Nu fi baiat rau Sanyika !!! Ai grija de Tine, ca Te asteptam pe dealuri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Nu fi baiat rau Sanyika !!! Ai grija de Tine, ca Te asteptam pe dealuri !!! Nici cu mitraliera nu l-am fi putut opri,el a inventat toata "scenografia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 de unde pot sa imi iau si eu actibilduri cu KTM sau deastea faine?? dati-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate