ENDUROSTORE Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 021 212 86 28 0722 552 460 0722 305 304 0721 448 971 www.motomania.ro motomania@zappmobile.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Mult succes in afaceri.. dar... reparati-va va rog site-ul, adica.. daca vreti In Mozilla e nasol rau de tot, nici macar nu mai poti folosi meniul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 succes mah da va facetzi de ckackat cu site-ul asta... rusine aluia care l-a facut...... si aluia care nu l-a vizitat vreodata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Mult succes in afaceri.. dar... reparati-va va rog site-ul, adica.. daca vreti In Mozilla e nasol rau de tot, nici macar nu mai poti folosi meniul. mii de scuze pt site ! sa va explic: am rugat o prietena de-a mea sa il faca repede acu 2 ani ca sa nu zic , ca nu avem site, si l-am lasat de izbeliste ca mi-am zis ca ajunge si asa , dar se pare ca trebuie sa il fac serios.(site-ul nu este ca personalul motomania... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Daca aveti nevoie de un webdesigner... don't hesitate to contact me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate