ENDUROSTORE Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 021 212 8628 www.motomania.ro motomania@zappmobile.ro 0722.552.460 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Misto... dar ar trebui sa faci un catalog on-line,ceva cat de mic....sa stie lumea despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Sa traiasca SEFU. Am vazut sit-ul dar nika despre KTM ASTEPTAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Sau ma rog este ascuns bine. De obicei oamenii nu intra la DESPRE NOI ci la MOTOARE sau PRODUSE etc. SPER CA NU TE SUPERI PE MINE DAR ESTE O PARERE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Misto... dar ar trebui sa faci un catalog on-line,ceva cat de mic....sa stie lumea despre ce e vorba. da ai dreptate, dar incet, incet, cum pot si eu... am bagat un link langa linkul-motoare, si o sa bag si cataloagele 2005. oricum le puteti gasi la www.ktm.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Sau ma rog este ascuns bine. De obicei oamenii nu intra la DESPRE NOI ci la MOTOARE sau PRODUSE etc. SPER CA NU TE SUPERI PE MINE DAR ESTE O PARERE. da prietene ! este un link(ktm), exact sub linkul-(motoare). dar fiind introdus mai tarziu nu este facut tocmai in regula si se incarca mai greu. sunt numai cateva modele. o sa bag si cataloagele 2005 on-line, dar aceleasi produse se pot viziona la www.ktm.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Misto... dar ar trebui sa faci un catalog on-line,ceva cat de mic....sa stie lumea despre ce e vorba. da ai dreptate, dar incet, incet, cum pot si eu... am bagat un link langa linkul-motoare, si o sa bag si cataloagele 2005. oricum le puteti gasi la www.ktm.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate