Redpik Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Salut, as vrea sa-mi schimb semeringurle pentru ca am observat cum se prelinge ulei pe furca.Am o Aprilia Rx50 de prin '92-'94 Cam cum imi dau seama de care imi trebuie si ce ulei trebuie sa adaug ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzet Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Salut, as vrea sa-mi schimb semeringurle pentru ca am observat cum se prelinge ulei pe furca.Am o Aprilia Rx50 de prin '92-'94 Cam cum imi dau seama de care imi trebuie si ce ulei trebuie sa adaug ? Multumesc anticipat. Cum ai rezolvat pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Cum ai rezolvat pana la urma ? a vandut o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate