Dogg Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Astept pareri avizate (din incercarile voastre auzite sau citite) despre modelul asta de motoreta Kawa zxr 750 ninja model 95 exemplarul de fata,si cat de mult se merita sau nu in comparatie cu zxr 600 ninja tot aceeasi generatie Spre asta vreau sa ma indrept si nu stiu prea multe despre 750-ul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Si a revenit Dogg ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 welcome back soldier......long time no seen no posts? Bafta la cumparat motor ....... nu-mi dau cu pararea ca nu stiu mai nimic despre modelul in cauza........vreau sa stiu si eu daca se poa' cu cat ai dat Extrema??? Imi cer scuze pt. off topicu asta. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate