claudiu_lover Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 sunt un iubitor de motociclete si de adrenalina , vreau si eu un motor (honda, ca asa mi-a casunat) dar nu am decat 2000E, defapt voi avea, dar pana o sa ii am poate vreti sa ma ajutati voi sa ma informez mai bine, cam ce as gasi bun la banii acestia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Pai spune si ce gen de motocicleta perferi: sport, enduro. turing, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_b Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Daca a pus postul la vitezane, probabil de-asta vrea. La banii astia cred ca gasesti un CBR 600 F2 sau F3, depinde de starea motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Ti s-a casunat tie Honda. Esti viitorul motorist care ne va spune : Am ales Honda ca nah...e legenda...fiabilitate,chestii,stufff. Ca sa nu zici ca m-am bagat asha aiurea...incearca naked,strada,touring pana te acomodezi si dupa aceea treci la un CBR 600. Ai asha: HONDA de HONDA Hornet 600 HONDA CB 500. Suzuki GS 500/GSF Kawasaki GPZ 500. La banii tai ai toate sansele sa gasesti unul bun care sa te tina. Cat despre sport la 2000 euro ai mai putine optiuni care sa avantajeze.(adica sa nu stai cu ele prin service-uri). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate