Reverse Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 tu de unde stii ca sta bine pe curbe daca nu ai luat-o? din filmulet nu rezulta decat ca pustiu nu prea le are cu curbele , motoreta merge ok ...daca stii ce sa faci , cam orice motoreta se da bine pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 pai din ce reiese ca nu se stie pe curbe? ca se lasa mult mai mult decat motorul? daca asta e, unele viraje le ia bine de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 pai din ce reiese ca nu se stie pe curbe? ca se lasa mult mai mult decat motorul? daca asta e, unele viraje le ia bine de tot. Alt link: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 pai din ce reiese ca nu se stie pe curbe? ca se lasa mult mai mult decat motorul? daca asta e, unele viraje le ia bine de tot. sta prost pe motoreta , are trase gresite ...cateodata le mai nimereste dar de cele mai multe ori,nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 Aha,mai citesc si eu pe aici poate mai prind si eu cate ceva,deci nu e bine ca se lasa mai mult decat motorul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 nu, Cosmin, nu e rau sa te lasi mai mult decat motorul , doar arata faptul ca nu esti in stare sa lasi motorul atat de mult si preferi sa te lasi tu ca ,,sa freci genunchiu' ''. reverse: cand bagi un Timisoara? sa te vad si eu pe curbe cum stai? poate ai rude p-aci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 La CBR nu poti sa pui genunchiu jos daca nu te lasi tu mai mult decat motorul Edit: ce vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 nu, Cosmin, nu e rau sa te lasi mai mult decat motorul , doar arata faptul ca nu esti in stare sa lasi motorul atat de mult si preferi sa te lasi tu ca ,,sa freci genunchiu' ''. reverse: cand bagi un Timisoara? sa te vad si eu pe curbe cum stai? poate ai rude p-aci.... rude n-am , prieteni in schimb am destui ... Trebuia acum in toamna sa bag un mini tur de ardeal , dar n-a fost sa fie...nu e timpul pierdut,poate daca e frumos in octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate