jbl Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Salut, Are cineva idee unde se poate gasi stopul de CBR F4, varianta cu leduri? Nu mai stiu pe unde am vazut niste poze dar arata super.Inclusv semnalul era inclus in el si se aprindea frumos cu galben pe colturi cand semnalizai. Daca ma poate ajuta cineva .. raman recunoscator. --- Mesaj completat în 08 Sep 2007 00:22 -------------chiar nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jbl Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Am mai gasit ceva interesant: http://www.clearalternatives.com/ Cine mai da peste asemenea situri este rugat sa posteze un link poate gasim ceva frumos pentru fiecare in final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate