-dark- Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 stie cineva de unde pot face rost de o carte tehnica pentru dnepr 11?sau daca stie cineva sa imi zica ce tip de ulei vine bagat in telescoapele de pe fata si ce cantitate vine bagata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 cauta ca e aici la comuniste, am uitat cat ulei se baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 stie cineva de unde pot face rost de o carte tehnica pentru dnepr 11?sau daca stie cineva sa imi zica ce tip de ulei vine bagat in telescoapele de pe fata si ce cantitate vine bagata..... cauta manualul pe aici, daca nu-l gasesti trimite-mi o adresa de email si ti0l trimit. /index.php?...c=20638&hl= ulei hidraulic cumperi de la magazinele cu piese de dacia(80.000 litrul), de la benzinariile agip (mai scump). ai grija sa nu cumperi ulei hidraulic pentru sistemul de franare care este foarte coroziv, se mai intampla (nu eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 eu am folosit intotdeuna ulei de cutie T90, ca, nu se poate spune ca pe fata niprele au amortizoare hidraulice!Totul e prea slobod acolo! 100 de ml sau pui pana se umple, si ce-i in plus da pe-afara manual_DNEPR.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate