vlaicu_bog Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Daca doreste cineva sa vina cu mine Sambata 15.09.2007 pana la SNAGOV sa mancam un MIC la gratar , sa bem un SUC , facem niste poze ,ne mai plimbam putin pe acolo si apoi ne intarcem in Bucuresti sa-mi dea buzz pe messenger la ID=daflexx2003 sau sa-mi lase scris chiar aici.Chiar nu am cu cine sa ies Sambata asta. Asfalt uscat si salutari cu faru` ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) Eu nu te sfatuiesc sa te duci la Snagov cu un scuter chinezesc la care poate nici rodajul nu l-ai terminat de facut, asta pe langa faptul ca poate nu ai experienta suficienta pentru un drum pe DN1 (nu vreau sa ma-ntelegi gresit). Mai bine mai plimba-te 1000 km si abia apoi poti sa iesi la o plimbare mai lunga. (sfatul meu) Mai bine vino la intalnirea CSR, sigur comitem noi un gratarel. Editat Septembrie 11, 2007 de marius45jml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaicu_bog Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Eu nu te sfatuiesc sa te duci la Snagov cu un scuter chinezesc la care poate nici rodajul nu l-ai terminat de facut, asta pe langa faptul ca poate nu ai experienta suficienta pentru un drum pe DN1 (nu vreau sa ma-ntelegi gresit). Mai bine mai plimba-te 1000 km si abia apoi poti sa iesi la o plimbare mai lunga. (sfatul meu) Mai bine vino la intalnirea CSR, sigur comitem noi un gratarel. asa este , ai dreptate si in plus ca s-ar putea sa ne prinda ploaia pe drum .Nu am facut nici rodajul dupa cum spuneai,dar in legatura cu tara de provenienta CHINA sa stii ca pe asta l-au nimerit sau mai bine spus l-am nimerit eu am avut noroc sa fie bun.Am fost cu el la mecanicul firmei care repara TIRURI , MICROBUZE, PAPUCI ,si mi-a spus ca l-am nimerit bun.Initial mi-a spus ca chinezariile sunt PRAF.Merci de sfat oricum nu am sa ma duc la SNAGOV decat dupa ce mai prind experienta. SALUT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate