Knosmin Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Dau la schimb un sistem complet arrow cu unul stok ! Ma intereseaza ca sisitemul stok sa fie in conditii bune ( fianala neaccidentata) ! Teelefon : 0723736555 - Cosmin sau pe mess knosminsk - id ! si o poza montat pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Chiar ca sa se faca auziti in trafic,ce zgomot face ragalia asta..foarte frumos bafta nebunule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 ti-am dat add pe mess! ma intereseaza pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Dau la schimb un sistem complet arrow cu unul stok ! Ma intereseaza ca sisitemul stok sa fie in conditii bune ( fianala neaccidentata) ! Teelefon : 0723736555 - Cosmin sau pe mess knosminsk - id ! si o poza montat pe motor Ti-l iau eu,finalul meu e zgariat dar cumpar unul si facem schimbul daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate