Sari la conținut

Din Curiozitate

gratzy
 Share

Postări Recomandate

Fratzilor, din curiozitate, cand am timp sa deschid compu', si in special ce maica-mea urmareste stirile si ma mai anunta speriata intr-un anumit fel stiindu-mi noua pasiune, intru la cea mai oribila rubrica,si aproape ca mi-e groaza sa nu fie vreun cunoscut implicat,m-am gandit daca STIE cineva concret,ce s-a intimplat dupa ce in vreo unul din accidentele lasate cu morti , din pacate anul acesta destule , cu soferii ce le-au produs sunt in libertate, dorm fara nici o probleme, mai au permis sau isi continua nestingheriti cursa, fiind capabili de alte nenorociri? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti dai seama ca dupa ce trece faza se duce senzationalul de moment, se pierde interesul si nimeni nu mai stie nimic. De ce e rubrica de accidente asa de accesata ? De ce, cand are loc un accident, se grabesc si se aduna toti gura-casca ? De curiosi. O curiozitate vis-a-vis de macabru. Suntem noi oameni dar sunt chestii care ne-au ramas in "design", ascunse sub umanitatea asta a noastra. Detaliile de genul "cutare a fost gasit vinovat de ", etc... nu mai intereseaza pe nimeni. Aproape nimeni... :)

Link spre comentariu

probabil ca nu s-a intamplat nimic. iar militia o .... ca deobicei, daca si-ar face treaba in 2 saptamani nu am mai avea taxiuri in bucuresti si pe strazi ar circula numai camioane straine. ce spun nesimtitii aia? lasa-l dom'le ca isi castiga painea, tu te plimbi de distractie... asta e mentalitatea militienilor. se pot da nenumarate exemple, dar ce folos? si culmea este ca sunt platiti din banii nostrii , e plin bucurestiul de masini de patrulare si cand ai nevoie de ei...p . u . l . a .

Link spre comentariu