gratzy Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Fratzilor, din curiozitate, cand am timp sa deschid compu', si in special ce maica-mea urmareste stirile si ma mai anunta speriata intr-un anumit fel stiindu-mi noua pasiune, intru la cea mai oribila rubrica,si aproape ca mi-e groaza sa nu fie vreun cunoscut implicat,m-am gandit daca STIE cineva concret,ce s-a intimplat dupa ce in vreo unul din accidentele lasate cu morti , din pacate anul acesta destule , cu soferii ce le-au produs sunt in libertate, dorm fara nici o probleme, mai au permis sau isi continua nestingheriti cursa, fiind capabili de alte nenorociri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Iti dai seama ca dupa ce trece faza se duce senzationalul de moment, se pierde interesul si nimeni nu mai stie nimic. De ce e rubrica de accidente asa de accesata ? De ce, cand are loc un accident, se grabesc si se aduna toti gura-casca ? De curiosi. O curiozitate vis-a-vis de macabru. Suntem noi oameni dar sunt chestii care ne-au ramas in "design", ascunse sub umanitatea asta a noastra. Detaliile de genul "cutare a fost gasit vinovat de ", etc... nu mai intereseaza pe nimeni. Aproape nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 probabil ca nu s-a intamplat nimic. iar militia o .... ca deobicei, daca si-ar face treaba in 2 saptamani nu am mai avea taxiuri in bucuresti si pe strazi ar circula numai camioane straine. ce spun nesimtitii aia? lasa-l dom'le ca isi castiga painea, tu te plimbi de distractie... asta e mentalitatea militienilor. se pot da nenumarate exemple, dar ce folos? si culmea este ca sunt platiti din banii nostrii , e plin bucurestiul de masini de patrulare si cand ai nevoie de ei...p . u . l . a . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate