KESU Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Am mare nevoie de o aripa de fata de jupiter 4 ,modelul ala fara nervuri pe ea help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 aia cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 aia cum arata? este exact ca aia de jupier sa planeta 5,numa ca este nichelata si nu arae nervurile alea longitudinale pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 am eu o aripa din aia... zi ceva pe messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 am eu o aripa din aia... zi ceva pe messenger mersic intre timp am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate