tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Intr-o zi de iarna cand nu am avut ce face m-am apucat sa-mi realizez o pereche de standere. Am copiat niste poze si am purces la treaba. Costuri: MATERIALE - teava de un tol - 6 metrii - teava dreprunchiulara -1metru -teava dreprunghiulara - 0,5metri -cornier de 50mmX50mm 20centrimetrii -otel beton 30 cantrimetrii -roti -4 bucati TOTAL 780.000 lei Mai ramane vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 la un atelier de fierarie materiale de constructii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 ajuns acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 detaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 tot acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 prima proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 prima proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 pt fata.......inca nu am definitivat solutia de prindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 privirea de ansamblu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Esti lulea!! Buna treaba! Fa-mi si mie unu de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 BRAVO RARES!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate