Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Azi pe la pranz am avut un accident soldat cu avarierea motocicletei si contuzii diverse ale mele. La intersectia cu Raul Doamnei, venind dinspre Tricodava, Dacia de pe banda din dreapta mea a decis sa faca ... stanga. Din scurt, eu tocmai schimbam a 2-a (cam 30 km/h), eram cu ghidonul un pic intr-o parte asa ca in momentul in care m-am oprit undeva in aripa lui din fata s-a bracat de tot ghidonul si m-a aruncat pe jos, motocicleta cazand pe piciorul meu. Cu echipament full (bocanci, geaca cu protectii, manusi, casca) mai am doar ceva dureri la picior, mana stanga (am cazut pe ea) si un umar (intindere de muschi), nimic grav. Motocicleta e doar polizata pe partea stanga, oglinda si 3 componente din carene (una sparta). Cu un mic efort am adus-o acasa pe roti. Multumiri motociclistului care a oprit si m-a ajutat sa duc motocicleta la marginea strazii la cererea Politiei Rutiere. Nu stiu cum il cheama si nici ce motor avea, stiu doar ca a aparut cand era nevoie de o mana de ajutor si m-a ajutat, apoi a plecat la servici - dau o bere cand dau de el. Eu am plecat cu Salvarea la Municipal unde am stat vreo 4 ore pentru consultatii si radiografii, nu am nimic rupt (URAAAA!!!!) Aspectele legale inca nu sunt clarificate, deci nu voi comenta cine e de vina si de ce. Conducatorul Daciei era o persoana in varsta (79 ani, din cate am auzit) si nu mai citise un regulament de circulatie de vreo 50 de ani sau mai mult. Abia mergea in baston, ma mir ca reuseste sa conduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stely Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 sal bine ca a fost doar atat.si pe mine ma acrosat o dacie 1300 alba tot un mos nici oglinzi nu avea dar si la mine a fost usor.asfal uscat si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Daca are RCA fosila nu uita sa prezinti nota de plata si pontru echipament. Nu uita, poti sa-ti repari motorul la orice Service nu te lasa trombonit de asigurari, dar poti si in regie proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Bine ca s-a terminat numai cu vanatai si mici contuzii. Bafta si rabdare cu asigurarile si restul...!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate