Sari la conținut

Accident Usor Cb500 Vs. Dacie - Dacia E Castigat


AdrianB1
 Share

Postări Recomandate

Azi pe la pranz am avut un accident soldat cu avarierea motocicletei si contuzii diverse ale mele. La intersectia cu Raul Doamnei, venind dinspre Tricodava, Dacia de pe banda din dreapta mea a decis sa faca ... stanga. Din scurt, eu tocmai schimbam a 2-a (cam 30 km/h), eram cu ghidonul un pic intr-o parte asa ca in momentul in care m-am oprit undeva in aripa lui din fata s-a bracat de tot ghidonul si m-a aruncat pe jos, motocicleta cazand pe piciorul meu.

 

Cu echipament full (bocanci, geaca cu protectii, manusi, casca) mai am doar ceva dureri la picior, mana stanga (am cazut pe ea) si un umar (intindere de muschi), nimic grav. Motocicleta e doar polizata pe partea stanga, oglinda si 3 componente din carene (una sparta). Cu un mic efort am adus-o acasa pe roti.

 

Multumiri motociclistului care a oprit si m-a ajutat sa duc motocicleta la marginea strazii la cererea Politiei Rutiere. Nu stiu cum il cheama si nici ce motor avea, stiu doar ca a aparut cand era nevoie de o mana de ajutor si m-a ajutat, apoi a plecat la servici - dau o bere cand dau de el. Eu am plecat cu Salvarea la Municipal unde am stat vreo 4 ore pentru consultatii si radiografii, nu am nimic rupt (URAAAA!!!!)

 

Aspectele legale inca nu sunt clarificate, deci nu voi comenta cine e de vina si de ce. Conducatorul Daciei era o persoana in varsta (79 ani, din cate am auzit) si nu mai citise un regulament de circulatie de vreo 50 de ani sau mai mult. Abia mergea in baston, ma mir ca reuseste sa conduca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...