RaduI Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Asa cum spune si titlul, CUMPAR ghidon ptr. MZ Gat de Lup, in stare buna, fara suduri, cu comenzi cu tot (manete ambreiaj, frana, acceleratie - cea din urma poate lipsi). Ideal cromul cat mai intact. Poate sa fie si alt ghidon, nu musai de MZ dar sa se potriveasca, mi se pare ca teava are diam. 22 mm parca mi-a trecut pe la urechi ca s-ar brodi cel de Hoinar, la diametrul asta. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Asa cum spune si titlul, CUMPAR ghidon ptr. MZ Gat de Lup, in stare buna, fara suduri, cu comenzi cu tot (manete ambreiaj, frana, acceleratie - cea din urma poate lipsi). Ideal cromul cat mai intact. Poate sa fie si alt ghidon, nu musai de MZ dar sa se potriveasca, mi se pare ca teava are diam. 22 mm parca mi-a trecut pe la urechi ca s-ar brodi cel de Hoinar, la diametrul asta. Multam Am ghidon , manete frana fata si ambreiaj,sistemul complet de soc ,robinet,etc...Cat oferi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 Am ghidon , manete frana fata si ambreiaj,sistemul complet de soc ,robinet,etc...Cat oferi ? Pai...cat ceri ? (zi-mi pe PM )- chiar habar n-am de preturi . Niste poze, ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Pai...cat ceri ? (zi-mi pe PM )- chiar habar n-am de preturi . Niste poze, ceva ? Adevarul e ca nici eu nu stiu cat sa cer.Piesele-s in stare buna,am sa-ti pun si niste poze curand , dar nu prea am timp deocamdata,dar am sa revin curand, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Adevarul e ca nici eu nu stiu cat sa cer.Piesele-s in stare buna,am sa-ti pun si niste poze curand , dar nu prea am timp deocamdata,dar am sa revin curand, ok? ok, astept cu nerabdare.... ghidonul + inst. electrica imi mai lipsesc ca s-o termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acmv2000 Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Am ghidon cu tot cu furca si comenzi. Tel. 0722 66 57 92. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 Poze ? (numai cu ghidonul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 ok, astept cu nerabdare.... ghidonul + inst. electrica imi mai lipsesc ca s-o termin Ghidonul cu toate comenzile costa 100 roni.suna-ma la nr.0745035748 si mai pove! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 Se poate inchide topicul, rezolvat prin bunavointa lui mariusMZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate