crazymobra50 Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 (editat) Am profitat si eu din plin de vremea faina din weekendul asta.am facut o mica expeditie foto prin paltinis si curmatura fiind si ultima pe anul acesta,mai am un pic si plec in studentie la Cluj .Vineri nu a fost foarte grozav am avut parte de ceata la Platinis dar mi-am luat revansa duminica cand soarele a zambit toata ziua. Atasez cateva poze: Numai bine PS: Ar trebuie sa fie cam 25 de poze daca nu se vad toate click aici Editat Septembrie 18, 2007 de crazymobra50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 superb ..se pare ca esti un impatimit al motoarelor si nu doar un motociclist de fitze ......pacat ca nu vi la timisoara la faculta..cred ca ne-am intelege bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 crazymobra50 ce bine de tine ca stai intr-o zona atat de frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate