cosminake Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 (editat) Cine se prezinta maine ? sa ne dam un punc de reper pe langa Piata Constitutiei ... mai multe detalii /index.php?showtopic=134859 Editat Septembrie 19, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Adunarea scuteristilor, CSR-isti sau nu la circ maine la 17:00. Detalii: /index.php?...st&p=881512 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Cine se prezinta maine ? sa ne dam un punc de reper pe langa Piata Constitutiei ... mai multe detalii /index.php?showtopic=134859 Nu ai fost ? Pe tine nu am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Septembrie 23, 2007 Autor Share Postat Septembrie 23, 2007 Nu ai fost ? Pe tine nu am vazut n-am fost ca imi era frica sa nu ploua si era si f frig ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate