tuning Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Cine vinde un motor pt. FZR 600,sau cunoaste pe cineva. Am un prieten care are un FZR ca mine si are probleme grave la motor ce necesita schimbare. Daca stiti ceva eu tin legatura cu el si m-as bucura sa il pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Cine vinde un motor pt. FZR 600,sau cunoaste pe cineva. Am un prieten care are un FZR ca mine si are probleme grave la motor ce necesita schimbare. Daca stiti ceva eu tin legatura cu el si m-as bucura sa il pot ajuta. am eu, cauta-ma pe mail MisterG_2006@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Daca il dai, dai o ca ti-am zis de topic Dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate