radupop Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Donez unui "nakedist" o carena frontala pentru Yamaha Fazer 1000 (FZ1) model 2004, argintie, in stare perfecta (nu e noua). Nu o dau decat cuiva care are nevoie de ea pt. moto personal, NU PENTRU A FI VANDUTA ... R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1no Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Donez unui "nakedist" o carena frontala pentru Yamaha Fazer 1000 (FZ1) model 2004, argintie, in stare perfecta (nu e noua).Nu o dau decat cuiva care are nevoie de ea pt. moto personal, NU PENTRU A FI VANDUTA ... R nu ma ajuti te rog de unde pot sa cumpar o carena frontala si un laterala dreapta k aseara mo lovit unu si is rupt. si faza ii k am motoru numa de o saptamana si mo julit de nui adevarat am o yamaha fzr de 600, si un capac de la cutia d eviteze cred k is incepator ,.,.,ajutor va rog care stiti... ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate