danalarm Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 salutare tuturor. mi-am cumpart si eu un bec de far motovison h4 si vreau sa-l inlocuiesc. o intrebare: se poate fara sa demontezz prea multe? ( am desfacut protectia neagra de sub far, ajung cu mana la el: dar nu stiu ce sa-i fac! ) are si un mason de plastic, pentru etansare. intrebare: trebuie rotit, tras sau cum dracu iese de acolo? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 Merci mult. in seara asta pun in aplicare:) am aruncat un ochi aseara cu o lanterna si se vedea masnonul cu codita aia am bagat mana pe aolo dar nu prea aveam loc de un furtun care se distribuie printr-un T chiar in dreptul becului sper sa reusesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Merci mult. in seara asta pun in aplicare:) am aruncat un ochi aseara cu o lanterna si se vedea masnonul cu codita aia am bagat mana pe aolo dar nu prea aveam loc de un furtun care se distribuie printr-un T chiar in dreptul becului sper sa reusesc daca nu te descurci . .te ajut eu . eu am facut operatia de inlocuire a unui bec h4 pe cbr-ul care l-am vandut .. pe la ora 1 noaptea.. .pe dibuite.. asa : ) pe ziua firesc ca imi era mai usor . e mai greu la agrafa aia . id de mess ca aici daca ai nev de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Ai aici diagramele si instructiunile din manualul de service (pagina 5 sau 6). Sper sa-ti fie de ajutor Bafta --- Mesaj completat în 28 Sep 2007 16:48 -------------nu pot sa atasez pdf-ul da un pm cu mailul si ti-l trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 gata s-a rezolvat. e diferenta mare, nu ma gandem ca poate lumina asa bine merita bani (28ron) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate