2 fast Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (editat) Salut......vreau sa imi prezint si eu mica mea "bestie"!Kawasaki ZX9R!O iubesc la nebunie!a fost primul meu motor....si o sa mai fie multa vreme!Imi place enorm felul in care se comporta!Stie sa mearga si incet dar si repede!Dupa cum stiti Gazul sta in mana fiecarui motociclist!Ce pot sa zic e super frumoasa!Acum sunt plecat in italia....simt ca inebunesc cand vad sutele de motociclete care trec pe langa mine,iar gandul ca am lasat-o acasa ma inebuneste!Sunt din Botosani!inainte sa plec in afara.....am fost la Brasov.....pe Chei .....e criminal locul acela!Dar pe acolo am avut ghinionul sa se strice!Nu mai incarca bateria!inca nu am reusit sa o fac!Se ocupa de ea un bun prieten!Cam asta e singura problema ce am intampinato cu ea!In rest e super motocicleta!Este vreun club ceva doar de Kawa? Ok.....sa ne auzim sanatosi la o bere! ASFALT USCAT Editat Octombrie 3, 2007 de 2 fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate