deputamadre Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 cumpar piese pentru IZH jupiter 4 si/sau motor functional cu sau fara acte 0729 509 935 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costea_vlad_bzn Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 cumpar piese pentru IZH jupiter 4 si/sau motor functional cu sau fara acte 0729 509 935 cam de ce ai avea nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 in principiu am nevoie urgent de simeringurile din motor (5 la numar) si as mai cumpara un motor intreg pt ca am un cadru cu acte si vreau sa mai fac o motoreta hai sa pun si un miscator din asta aici ca vad ca se poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 cat dai pe un motor de jupiter 4 cu ambielaje noi, cutie noua, rulmenti noi, simeringuri noi si set de~10.000 de km FARA uzura normala de ij, arata a ij de 2-3000 de km(a mers numai pe ulei sintetic si aprindere electronica) atentie, numai setul are 10.000 si daca mergi in continuare caum am mers eu mai duce inca 20.000 fara probleme... evident, pe desfacute si aratate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 cat dai pe un motor de jupiter 4 cu ambielaje noi, cutie noua, rulmenti noi, simeringuri noi si set de~10.000 de km FARA uzura normala de ij, arata a ij de 2-3000 de km(a mers numai pe ulei sintetic si aprindere electronica) atentie, numai setul are 10.000 si daca mergi in continuare caum am mers eu mai duce inca 20.000 fara probleme... evident, pe desfacute si aratate... prietene , motorul e al tau si implicit tu faci pretul daca ai acte de provenienta sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 domnilor operatori va rog sa inchideti topicul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate