Sari la conținut

Suzi 600 K6


787
 Share

Postări Recomandate

la inceput nu prea mia placut modele 06 07 dar se pare ca am fost gresit in privinta asta. modele 04 05 sint cele mai reusite ca estetic si motor dar am facut proba la un k6 and fall in love.restu e istorie.va prezint suzuka mea care ma sadisface fara mofturi la orice ora :bigstar: .am carnet a de citva ani si fost posesor la citeva suzikane.am cumparato la un pret rezonabil.acum are aproape 3000 de km si urmeaza sa schimb gumele si sa fac mici modificari la ea.pina atunci bafta si numai bine la toti motociclisti :bigstar: .ma batea gindu sa ma bag la 1000 dar am preferat sa ramin in continuare la clasa 600.

Editat de 787
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la inceput nu prea mia placut modele 06 07 dar se pare ca am fost gresit in privinta asta. modele 04 05 sint cele mai reusite ca estetic si motor dar am facut proba la un k6 and fall in love.restu e istorie.va prezint suzuka mea care ma sadisface fara mofturi la orice ora :D .am carnet a de citva ani si fost posesor la citeva suzikane.am cumparato la un pret rezonabil.acum are aproape 3000 de km si urmeaza sa schimb gumele si sa fac mici modificari la ea.pina atunci bafta si numai bine la toti motociclisti :bigstar: .ma batea gindu sa ma bag la 1000 dar am preferat sa ramin in continuare la clasa 600.

 

 

n-am cuvinte :( e superba :bigstar: bafta in continuare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n-am cuvinte :D e superba :bigstar: bafta in continuare

va multumesc la toti de urari.intradevar arata super.sint fan suzuki de ani de zile.ce nu imi place la ea e gsxr culoarea orange...am cumparat altele de pe ebay... culoare nickelata si o sa le pun curind.in rest ramine sa mai cumpar o evacuare yoshimura ss si filtru bmc si sint obligat sa cumpar si power commander daca instalez yoshi si filtru.am sa postez poze cind va fi gata cu totul.acum deja vremea sa nasolit si citeva luni o sa stea in garaj.deci o sa am timp pina in primavara :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la inceput nu prea mia placut modele 06 07 dar se pare ca am fost gresit in privinta asta. modele 04 05 sint cele mai reusite ca estetic si motor dar am facut proba la un k6 and fall in love.restu e istorie.va prezint suzuka mea care ma sadisface fara mofturi la orice ora :eek: .am carnet a de citva ani si fost posesor la citeva suzikane.am cumparato la un pret rezonabil.acum are aproape 3000 de km si urmeaza sa schimb gumele si sa fac mici modificari la ea.pina atunci bafta si numai bine la toti motociclisti :ok: .ma batea gindu sa ma bag la 1000 dar am preferat sa ramin in continuare la clasa 600.

 

 

Cat ai dat pe ea omule?Felicitari :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...