foxbat Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 se baga cineva ? Cazare in viena cam pe la 42 e / camera de 2 persoane. mersi cu masina ( eventual luam si remorca daca "ne place " ceva pe acolo. saptamana de vizitat, relaxat. noi suntem 2 :)deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 se baga cineva ? Cazare in viena cam pe la 42 e / camera de 2 persoane. mersi cu masina ( eventual luam si remorca daca "ne place " ceva pe acolo. saptamana de vizitat, relaxat. noi suntem 2 :)deja ..m-as baga la o statiune de ski in austria...daca va aranjeaza...mai contati pe 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 ..m-as baga la o statiune de ski in austria...daca va aranjeaza...mai contati pe 2 noi tocmai am renuntat la varianta asta si am ales viena sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Noi tocmai planificam o iesire in Noiembrie ... Unde ai gasit cazare asa ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 Noi tocmai planificam o iesire in Noiembrie ... Unde ai gasit cazare asa ieftin? stai ca n am terminat:) iese si mai ieftin daca mergem mai multi iti dau daca vrei toate datele si poate ne " lipim" "rezevarile " astfel incat sa fie cat mai avantajos eu sunt in faza "terminala" cu rezervarile ca trebuie sa mi iau concediu etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 mai eu la Viena as merge si maine si poimaine si in fiecare zi din viata daca s-ar putea... nu stiu ce am cu orasul asta dar acolo ma simt eu acasa.. Totusi mai mult ca sigur nu o sa putem merge in Ianuarie... totusi daca ai ceva ponturi nu ma supar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate