chipvar Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 am avut un dragstar xvs 650 pe care l-am dat spre adoptie. acum asta e. INTRUDER VL 1500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 am avut un dragstar xvs 650 pe care l-am dat spre adoptie. acum asta e. INTRUDER VL 1500 Multa bafta cu el si cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 Multa bafta cu el si cati mai multi km mersi fremos. sa fie. numai ca nu gasesc lanturi pentru zapada pentru modelul asta:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 frumos taiat, sa-ti traiasca. am avut un dragstar xvs 650 pe care l-am dat spre adoptie. acum asta e. INTRUDER VL 1500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Octombrie 22, 2007 Autor Share Postat Octombrie 22, 2007 frumos taiat, sa-ti traiasca. sarumana fremos. pana in primavara sper sa-i pun si incaltari noi de 250 pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 cand iesim ? cu fosta si cu actuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 cand iesim ? cu fosta si cu actuala cat mai curand...sa se termine cu ploaia numai ... ca mi-am luat lantzuri de zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate