adimofo Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Salut! Am o Aprilia rs125, model 2006 (kilometraj electronic) si imi cam face figuri kilometrajul. Problema e in felul urmator: daca o turez pe loc, scoasa din viteza, creste si viteza indicata odata cu turatia. In timp ce merg la fel.. viteza indicata e direct proportionala cu turatia motorului. Aveti vreo idee care ar putea fi cauza? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 si eu am avut modelul 2006 , asculta ce iti spun pe ghidon , la maneta stanga , fix in partea joasa a controalelor de pe maneta stanga este un buton micutz , care iti indica ce vrei tu pe bordul electronic , apesi acel buton pana ajungi la km/h din ce ai scris tu .... sigur ai apasat buton si a fost setat sa`ti indice turatia motorului electronic pe bord ! sper ca ce ti`am zis te`a ajutat ! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 @Vici, butonul acela e pentru a selecta ce vrei sa vezi sub kilometraj...ceas, kilometri parcursi, baterie s.a.m.d., nu are legatura cu ce indica kilometrajul. --- Mesaj completat în 22 Oct 2007 16:43 -------------chiar nu ma poate ajuta nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate