ocdamian2004 Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) As vrea sa vorbim putin despre mopede: cum va merge motorul, ce probleme aveti, ce ulei si ce benzina folositi? Eu am un PIAGGIO SI modificat si alearga cu 90 km/ora. As fi bucuros sa aflu ce mopede aveti voi si ce benzina, ulei folositi, si alte probleme pe care aveti cu ele. Va astept pe forum !!!! Editat Octombrie 24, 2007 de ocdamian2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Pe aeroport ? 90 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Pe aeroport ? 90 ... ...taci ma ca am mai vazut eu un Ciao cu motor de 60 si cv cc care fugea vreo 89-90... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocdamian2004 Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 Pe aeroport ? 90 ... Ai mare dreptate. Nu prea ai unde sa mergi cu el cu viteza asta deoarece de la 60 in sus incepe sa intre in trepidatie si nu mai ai siguranta deloc pe el. In plus el e proiectat constructiv sa mearga cu 45 km/ora. Modificare apentru mine a fost un moft. Oricum la viteza asta "ingerul tau pazitor" ramane mult in spate si sansa sa nu cazi de pe el e aproape 1%. Sau daca iti apare ceva in fata nu ai nici o sansa de evitare. SA AVETI ASFALT USCAT!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Frane si asa nu are.. , Unde l-ai incercat 90-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocdamian2004 Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 Frane si asa nu are.. , Unde l-ai incercat 90-ul ? Ba da are frane dar sunt aproape inutile la viteza aia. Cat despre incercat la mine in zona este o strada asfaltata de un senator sau nu stiu ce mahar si are vreo 2 km lungime. --- Mesaj completat în 25 Oct 2007 08:49 ------------- Ba da are frane dar sunt aproape inutile la viteza aia. Cat despre incercat la mine in zona este o strada asfaltata de un senator sau nu stiu ce mahar si are vreo 2 km lungime. Ce parere aveti despre benzina Carera 100 pentru un moped, dar despre uleiul stihl folosit la utilaje de gradinarit si la drujbe care ating 14000 rpm??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate