c0zmin Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) trebuie... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1992-64440.html Editat Octombrie 24, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 up! schimb si cu alte fiare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 up! schimb si cu alte fiare... cauta proprietaru ca vin pe la tine cat de curand....ori la sf lunii, ori la inceputul celeilalte....si un notar sa nu fie baba, ca alea citesc greu daca e zapada acolo atunci, pregateste sania aprindere am pe 12, deci nu cred ca e nevoie si de asa ceva cu ce schimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 cauta proprietaru ca vin pe la tine cat de curand....ori la sf lunii, ori la inceputul celeilalte....si un notar sa nu fie baba, ca alea citesc greu daca e zapada acolo atunci, pregateste sania aprindere am pe 12, deci nu cred ca e nevoie si de asa ceva cu ce schimbi? am notat, mai vorbim pe mess etz, planeta, voschod, sova, ceva japo fara acte,etc... ps : am un proiect ce vreau sa-l fac ca altfel nu o dadeam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate