saga Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Salut Ca o mica prezentare : incepator din Iasi, doritor de o motocicleta cu "dual purpose" Am ocazia sa cumpar de la un prieten un Valenti Suzuki DRZ 400 Super Motard, din 2003 cu 4000 km Intetionez sa o folosesc zi de zi in oras, iar in weekend sai schimb rotile cu unele de enduro si sa incerc sa vad ce e cu cele 7 coline ale iasului. Din ce am citit pana acum am observat ca Suzuki au introdus propriul lor model SM din 2005. M-ar interesa sa stiu ce modificari a operat Valenti la modelul stock? mai poate fi folosit pentru enduro doar schimbandu-i rotile? Rotile de enduro sunt oarecum universale? Niste poze cu buclucasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucihusa Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 La ce bani o cumperi frate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saga Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 Inca nu e bine definit pretul, trebuie sa-i fac o oferta. Frumusetea zace in garaj de mai bine de 1 an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucihusa Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 daca te intereseaza un drz enduro de anul acesta, let me know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate