csocso Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) Salutare! De o vreme reusim sa iesim regulat in fiecare sambata de la 10 dimineata pana se intuneca Iata niste poze :"adunarea": Traseu mixt,mult noroi,dar vreme buna pt endureala: sanse de a iesi...? voie buna(eu) Editat Noiembrie 5, 2007 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Cateva poze si de la mine: Actiune: Si o masa binemeritata: ........................................................( mersi Lala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Foarte frumoase pozele. se pare ca ati avut parte de o distractie pe cinste. Spune-mi si mie te rog Geza, la asa o iesire care din ktm-uri le alegi (2T sau 4T) ? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) Salutare Dupa un "full service" -de la inceputul unui sezon de "coduri meteorologice colorate" -oferit motoarelor noastre de Dnii Laci,si Szabi,ce a consumat toata ziua de sambata,dar bineinteles s-a incheiat cu un mic -VA MULTUMIM inca o data,Laci si Szabi,multumiri si lui Lala,care ne-a pus la dispozitie garajul-aztazi le-am pus la treaba No comment vin si pozele,numai ca,nu stiu de ce,nu reusesc sa le pun Editat Noiembrie 11, 2007 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Foarte frumoase pozele. se pare ca ati avut parte de o distractie pe cinste. Spune-mi si mie te rog Geza, la asa o iesire care din ktm-uri le alegi (2T sau 4T) ? merci Situatia este destul de simpla: In aceasta perioada motoarele au fost la service, deci numai una aveam pregatita/acasa. Asa ca alegerea era usoara. Pe de alta parte, imi traiesc viata in doua locuri... Copiii stau intr-un orasel ( acolo am 300-le ), iar eu, cu locul de munca intr-un alt orasel ( acolo am 525-le )... Asta iar simplifica situatia... Adevarul este, ca la enduro (mai hard) aleg 300-le - este totusi mai usor -, dar la iarna - cu cauciucuri "de iarna" cred ca optez pentru 525... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) Salutare Dupa un "full service" -de la inceputul unui sezon de "coduri meteorologice colorate" -oferit motoarelor noastre de Dnii Laci,si Szabi,ce a consumat toata ziua de sambata,dar bineinteles s-a incheiat cu un mic -VA MULTUMIM inca o data,Laci si Szabi,multumiri si lui Lala,care ne-a pus la dispozitie garajul-aztazi le-am pus la treaba No comment vin si pozele,numai ca,nu stiu de ce,nu reusesc sa le pun scuze....inca mai incerc.... --- Mesaj completat în 11 Nov 2007 19:52 ------------- scuze....inca mai incerc.... Editat Noiembrie 11, 2007 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IATA: din pacate...ramas acasa tradator o mica chefuiala putina invatatura nu strica niciodata Si altceva :MVI_0242.AVIMVI_0240.AVIMVI_0169.AVI Editat Noiembrie 12, 2007 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 WoW ... cred ca ati avut parte de o distractie pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 I-MI PARE RAU CA NUMAI IN GARAJ AM PUTUT PARTICIPA DIN CAUZA MOTOCICLETEI DAR SPER CA LACIKA SI SZABI O REZOLVA PROBLEMA PANA LA SFARSITUL SAPTAMANI! --- Mesaj completat în 12 Nov 2007 20:16 ------------- IATA: E BINE CA LACIKA SE PRICEPE SI LA APARATE MUZICALE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 ce de portocale frumoase iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate