tatsergiu Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 De ceva vreme primesc mesaje pe mess pt infiintarea unui club al scuteristilor din Sibiu , asa ca scuteristi din Sibiu poftiti in cadrul acestui topic pentru a pune la cale intalniri , pentru discutii si multe altele ...altele care au ca subiect pasiunea voastra SCUTERUL. --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 16:14 -------------Asa..........dargi proprietari de scutere din Sibiu ........ Radu va asteapta pe toti sa scrieti pe acest topic ...la urma urmei , se vrea organizarea unei intalniri ....eventual a unei drumetii (acuma inainte de venirea iernii) asa sa nu va fie dor toata iarna , cand scuterele voastre vor fi obiecte de decor in garaj (asa ar fi normal ....nu este deloc indicat sa le folositi pe timp de iarna ) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Rog .. Scuteristii din bacau.. nu neaparat obsedati ... sa imi dea ADD la idul rqk_hack@yahoo.com Multumesc ! Din bacau . multumesc. imi pare rau ca am intrat peste topicul tau.. ... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radukusb Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 deci nimeni?????? ..chiar nimeni...vai poi haideti ma scuteristilor ce naiba....uite acum a si inceput sa ninga... poate fi ultimul weekend....nu se ofera nimeni sa organizam ceva????? PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS......... Salutari....si......aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate