snowstorm Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 salutare am cateva chestii minore de facut dar nu vreau sa-mi prind urechile din prima si as avea nevoie de cineva care a mai facut asta sa-mi arate! ar fi cam asa: - trebuie schimbat uleiul din telescoape ptr ca cel existent e prea gros pentru vremea asta - trebuie aerisita frana fata - verificat contactul care duce la stopul pe frana pentru frana spate ptr ca nu se mai aprinde stopul la franare - verificat un contact la faza de intalnire care la gropi se stinge si ma lasa cu pozitia aprinsa; se reaprinde cu dupaci deci e vb de un contact instabil - si poate un ochi format sa-mi dea o parere legat de sursa unor picaturi micutze ce se prelinge pe cricul lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 cred ca te pot ajuta eu cu toate problemele care le ai intr-un timp foarte scurt. 0765888825-alex. sau 0768322327 piticu. Service moto 4PISTONS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2007 salutare! atunci cand am pus topicul am uitat sa bifez chestia cu enable notification mail si nu am stiut ca mi-a raspuns cineva. totodata cam in ziua urmaritoare am gasit pe cineva care mi-a rezolvat f bine problemutzele de care vorbeam si nu am mai cautat topicul. aseara mi-a picat fisa de ce nu primesc nimic raspuns la ce am postat. oricum multam tare mult, notat numarul si cum va fi nevoie dau de stire man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate