craksman Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 Cateva fotografii din plimbarea noastra un Aprolia Pegaso si un Moto Guzzi V35 calatorind in nordul romaniei timp de o saptamana cu toate peripetiile de rigoare inclusin mers pe ploaie 300km si pene de cauciuc. Plimbarea sa axat pe vizitarea obiectivelor turistice din traseul nostru care a fost de 1500km timp de 7 zile. --- Mesaj completat în 26 Nov 2007 19:42 -------------alte poze de pe la plimbariile cu Moto Guzzi v35 comentariile le las pe data viitoare ca sunt multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 in ce perioada s-a intamplat calatoria asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Salut! Beton poza cu Sebi (aia de pe ultimul rand) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 din cate imi aduc eu aminte a fost pe la inceputul lui septembrie nu mai stiu data exacta!! --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 07:51 -------------. --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 07:53 -------------. --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 07:57 -------------. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Decembrie 24, 2007 Autor Share Postat Decembrie 24, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) Faine poze; cu Mihai cu nipru lui beton ( ne-am intalnit la Sibiu la intrunire) Va salut, aveti toate respectele mele Editat Decembrie 25, 2007 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 multumim, va dorim si voua acelasi asfalt de care am avut noi parte,nipra lu` Mihai o sa arate altfel anul 2008,se munceste la ea din greu si se cromeaza la fel de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Ok, sper sa ne vedem la vara Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 SINTETI TARI BAETI!!!!!!IMI PLACE CE FACETI.MULTA BAFTA IN CONTINOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 saluti...... iaca imi vad si eu fostul meu motor pe aici....kawa zx7r.... Frumos Traseu.....fain... felicitari. hmmm inca nu e skimbat nr de inamtriculare ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 a schimbat numarul,poza e facut chiar inainte sa il schimbe!! are RMY acum....................dar stationeaza mai mult de cat merge...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate