SergiuVsn Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Am si eu o mica problemuta! Turometrul nu mere , imi arata la relanti 7000 de ture , dar se aude normal, si are toane cand merge, cand nu . Astept si eu niste sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Am si eu o mica problemuta! Turometrul nu mere , imi arata la relanti 7000 de ture , dar se aude normal, si are toane cand merge, cand nu . Astept si eu niste sfaturi. nu prea ai ce sa ii faci ..... semnalul la turometru vine de la CDI (cel putin asa am vazut la mai multe modele )..... si CDI-u ii de obicei turnat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 nu prea ai ce sa ii faci ..... semnalul la turometru vine de la CDI (cel putin asa am vazut la mai multe modele )..... si CDI-u ii de obicei turnat !! Si deci o sa trebuiasca sa schimb neaparat CDI-ul, altceva nu am ce sa ii fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 imi facea la fel, curatat sigurante si contacte si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 imi facea la fel, curatat sigurante si contacte si se rezolva. da ... se poate si de la contacte imperfecte !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 da ... se poate si de la contacte imperfecte !! Mersi am sa incerc , va anunt daca am rezolvat ceva, in weekend ma duc acasa si sa vad ce rezolv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate