pantera Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Sambata ,12 martie, vremea ne-a lasat sa ne facem un pic de cap si sa scoatem mandrele la o plimbare ..vorbele nu isi au rostul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Flipper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Panterutza insasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Oamenii o ardeau dubios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Partea a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Pantera se pregateste sa dea cu gheara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Cutzu vitezanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 (editat) Bine, bine, toate frumoase, am aflat si io ca la Craiova vremea e mult mai buna decat aici, salutari oamenilor de acasa, da`... problema e ca nu inteleg de ce v-ati oprit cu motoarele la cabinetul ala de examinari psihologice (poza 3) Editat Martie 14, 2005 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Vreau si io poza cu Flipper in burnout ca am ratat momentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Acolo i se slabise lui Roger cablul de ambreiaj si am fost nevoiti sa oprim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Pozele cu burnout-ul lui Flipper au fost facute de un tip care era acolo cu masina..nu stiu cum sa dam de el dar am inteles ca a vorbit Flipper cu el sa i le trimita...daca fac rost de el le postez.Eu am facut decat dupa la cauciuc si la urmele de pe asfalt dar nu sunt foarte clare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Salutari Raul! Cam ciudat mod de a lua legatura cu tine... cum iti mai merge? Motorul faultat rau? Uite si poza cu "burn mai putin out-ul": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Hai mah ca a fost super "interpretat"...ai lasat gropitza in asfalt ce draq...ca sa nu mai vorbesc de bucatile de cauciuc aruncate mult in spatele tau:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Ar merge sa-i zici ca a fost o plimbarica de deschidere de sezon, nu ca turicile din toiul iernii ca pana acum sa-si scuipe babele in san cand ne vad. Multumesc micului nucleu de Craiova pt ca m-au integrat in trupa si pt rabdarea fata de mine si cablul meu de ambreiaj neastamparat. Misto stradutele alea in panta cu sens unic si curbele stranse in panta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Stai sa vina vara sa ne strangem mai multi:D..Mergem la Pieleshti si ne dam pe curbe...ASTA e intr-adevar misto!! Saptamana viitoare poate ajungi pe-aici si cu restul trupei din Bucuresti, adica Nae, Adolphino, Cata, etc..sa vedem care suntem mai tari:)...Bucuresti vs. Craiova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 ..Bine...asta in cazul in care nu va e tarshala de drumuri lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Pieleshti, here we go again Poate data viitoare n-o sa ma streseze nici ideea ca sunt ude/inghetate curbele... sau ca-mi ingheata extremitatile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 da" duminica v-ati mai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Eu cu Roger am mai iesit un pic..de ceilalti nu stiu nimic.Azi stiu ca s-au dat sigur si au venit mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Dragii moshului! Cat mai palavragiti aici de ma ia cu lesin Roger U bastard, aici te gasesc ,dar cand te chem la plimbari YOK ! Azi am facut liniutze pe Magheru cu Cata si ne-am dat rotunzi de nu s-a mai putut! Am fost si la EVEREST si am parcat in "gasca"...vai ce frumos... Tu vii miercuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Azi au iesit si scuteristii la greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Adolphinule, cum a fost la munte? Ati cam inghetzat pe caprite,nu? ...asta se intampla cand nu veniti la mine...Liniutze mah?!?..Tu erai cu MRR-ul cu doau sau cu patru roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Da Gabi..i-am vazut si eu..si acum ca sa citez un clasic:"Ba! stii ce trebuie sa le facem noi astora? Sa umblam cu pliciul de muste dupa noi si unde ii vedem acolo sa-i plesnim.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Dragii moshului! Cat mai palavragiti aici de ma ia cu lesin Roger U bastard, aici te gasesc ,dar cand te chem la plimbari YOK ! Azi am facut liniutze pe Magheru cu Cata si ne-am dat rotunzi de nu s-a mai putut! Am fost si la EVEREST si am parcat in "gasca"...vai ce frumos... Tu vii miercuri? Bucurestiul si valea Prahovei au devenir neincapatoare pentru noi doi, cavalere. Plus ca ocupi o banda intreaga cu dinozaurul tau. Asa ca e mai bine sa ne extindem aria de cuprindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate