Robert Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 flipper, ce zici daca imi cumpar un ambreiaj nou, reusim sa-l schimbam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue-spider Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 salutare la toata lumea , nu ma cunoasteti dar se rezolva treaba, pana atunci imi pun si eu motorul la . (punct ),sper sa fie cat mai repede ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue-spider Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 robertb , tu ce mai zici , ce mai spui , pe unde mai eshti si cu ce te ocupi? zii repede ca nu am prea mult timp la dispozitiune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 BLUE-SPIDER, eu sunt exact in stanga ta, la calculatorul celalalt. apleaca-te putin la stanga, sa-ti spun ce te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 salutare la toata lumea , nu ma cunoasteti dar se rezolva treaba, pana atunci imi pun si eu motorul la . (punct ),sper sa fie cat mai repede ! eu cred ca ajung inaintea ta acasa sa-mi pun motorul la . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Off topic nu cre. Plimbarica la Craiova - partea a doua. Intoarcearea a fost destul de incordata, sa ofticat domnu TGA ( Suzuki Rulez) pe un BMW 530 si Coane! Eu l-am facut odata (prin dreapta ce-i drept! ) si pe urma ti l-am lasat tie ca ti-ai luat sportiva cu mai multi cai decat a mea si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 mai sunt multi motociclisti prin craiova care au nevoie de un ghid. si unul singur care are nevoie de boost- start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 25, 2005 Autor Share Postat Martie 25, 2005 Bah nu pote omu' sa lipseasca putin ca ,hop, va si faceti de cap ...dar lasa ca nici la Bucuresti nu e plictiseala ... Ps:..Joi am cazut cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue-spider Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 bai fratilor nu pune nimeni la cale o plimbarica sau ceva, cel putin daca eu nu voi putea participa la ea macar voi cere cateva detalii despre cum a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue-spider Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 se pare ca ati devenit cu totii monotoni si circulati cu pe cont propriu , imi aduc aminte ca erati mai activi d.p.d.v. al iesirilor in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 bai spider-e, mai stai si tu p'acas, si-o sa vezi ca nu e cum crezi tu! Stai sa vezi ce-ai pierdut! Segarcea 2005, Editia a II-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 /index.php?showtopic=21644 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate