flavius0789 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) salut!ma poate ajuta cineva,sa imi zica ce caracteristici are condensatorul de la aprindere la un moped piaggio ?si de la ce aparat electric sau electronic pot sa il iau sa il pun pe moto..? Editat Decembrie 13, 2007 de flavius0789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 condensatoarele din aprindere sunt intre 0.68 uF si 1 uF (uF = microfarad) la minim 400 Volti , de preferat 630 V...problema este ca trebuie sa fie de calitate acest condensator altfel crapa destul de repede (vorbesc din experienta deoarece am construit mai multe aprinderi electronice)...eu am pus un condensator rusesc de 1uF \ 500 V , inchis in carcasa metalica,recuperat dintr-o instalatie....cei care i-am cumparat din comert de la magazin de piese electronice,de 1uF \ 630 V,din 4 bucati unul a crapat ...sa ai grija la tensiunea inscrisa pe condensator altfel te trezesti cu artificii daca pui de tensiune mica... bafta...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate